Nästa styrelse!


Vill du få möjlighet att lära dig mer om din bostadsrättsförening? Vill du vara med och påverka hur området skall se ut kommande år? Vill du vara med och modernisera ditt boende?

Nu påbörjas arbetet med att pussla ihop en styrelse som vi tror kan föra vår förening framåt kommande år.

”Alla förändringar som har skett i området sedan du flyttade in bygger på beslut som fattats av styrelsen. Beslut som kan tas för att personer engagerat sig. Kom med, engagera dig du också!”

Vi är en stor förening med god ekonomi så möjligheterna för att förändra och skapa nytt är goda. Utvecklas föreningens generella standard så ökar dessutom värdet på din egen lägenhet. Därtill så lär du dig massor om styrelsearbete och tekniska detaljer, för att inte nämna det underbara med att få möjlighet att lära känna dina grannar i området.

Man behöver inte vara erfaren eller ett styrelseproffs för att gå med i styrelsen, arbetet bygger på driv, engagemang och idéer.

Styrelsearbetet passar både den som arbetar heltid, studerar eller är pensionär – det finns utrymme och anpassningsmöjlighet och varje styrelse bestämmer själv hur den vill jobba.

Styrelseuppdraget är arvoderat.

 

Varmt välkomna att mingla med oss och medlemmar i sittande styrelse den 28/4 kl 18 i samlingslokalen på NP23C.