Nyinflyttad


Välkommen till vår förening! Vi hoppas du ska trivas här! Här har vi samlat lite information som kan vara bra för sig att veta som ny hos oss. Låt oss veta om du saknar nåt efter att ha läst igenom informationen!

Portelefon

För att släppa in gäster från entréporten använder du din telefon. För att koppla porttelefonen till ditt nummer hör du av dig till info@brfnordostpassagen.se med det telefonnummer du vill ha kopplat, t e.x. ditt mobilnummer, ditt namn samt lägenhetsnummer.

När sedan gästen ringer på ditt namn kommer din telefon ringa och du trycker 5 för att öppna porten.

Elavtal och bredband/telefoni

Glöm inte att teckna elavtal på direkten, annars kan du komma hem till en mörklagd lägenhet med avstängd kyl utan förvarning. Bredband och telefoni ingår i avgiften och tecknas hos ComHem. Läs mer i ComHem-avtalet (PDF, nytt fönster)

Postboxar

Nyckel till dessa fås av den förra innehavaren. För att ändra namnet på din box kontaktar du PLL, via felanmälansformuläret.

Cykelrum

Finns vid de flesta trappuppgångar. Är det fullt i det närmsta, prova nästa! Du kommer åt rummen med din lägenhetsnyckel.

Förråd

Finns till varje lägenhet. Det finns inte möjlighet att hyra ytterligare förråd i dagsläget. Ha ett ordentligt lås på ditt förråd och förvara inte kläder på grund av risken för mal.

Grovsopor

Lämnas på närmaste återvinningscentral eller i container som tas in några gånger om året.

Beställa fler nycklar/taggar

Fyll i detta formulär (eller besvara formulärets frågor direkt till info@brfnordostpassagen.se för snabbare hantering)!

Behöver du en bomnyckel? Detta kan erhållas mot en deposition av 300 kr hos fastighetsskötaren PLL under deras ordinarie öppettider, måndagar 07:30-08:00 på gaveln till NP 9.

Renovera

Du får i princip renovera och fräscha upp som du vill eftersom du har underhållsansvar för din lägenhet. Det framgår mer detaljerat i stadgan (från sidan 5) vad som gäller. Är du osäker? Kontakta styrelsen! Du kan också läsa mer om det under Praktisk information.

Engagera dig

Föreningen drivs av en styrelsen bestående av medlemmar i föreningen. Det finns fler sätt att engagera sig! Kontakta styrelsen så berättar vi mer!

Inflyttningsfest

Självklart får du ha fest, middag och så vidare, men tänk på att det ska vara tyst före 8:00 och efter 22:00. Sätt gärna upp lappar i trapphuset (med häftmassa) och berätta för dina grannar så att de vet att det är du som har festen.

Föreningen i sociala medier

Vi har en facebookgrupp för boenden i föreningen. Gå gärna med och håll kontakt med dina grannar!

Få löpande information

Det enklaste sättet att få viktig information regelbundet är att anmäla sig till vårt nyhetsbrev som utkommer ungefär en gång i månaden. Det gör du genom att maila oss!